Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهلا دشتی گفت: والدین برای انتخاب رشته وظیفه کنترل هیجان داوطلبان را دارند تا آن ها بتوانند تصمیم درستی بگیرند.

او افزود: فضای روانی و هیجانی داوطلبان در زمینه انتخاب رشته باید آرام باشد و خانواده ها باید به آن ها جهت افزایش اطلاعات شغلی کمک کنند. آن ها باید مشاوران و متخصصان مناسبی را برای انتخاب رشته در نظر بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مشاور کنکور ادامه داد: افزایش اطلاع از رشته ها و دانشگاه ها بسیار مهم است و داوطلبان باید انتخاب رشته عاقلانه و اصولی داشته باشند و در این مسیر با مشاور متخصص که حتما در رشته مشاوره شغلی تحصیل کرده در ارتباط باشند و مراقب باشند که درگیر تبلیغات نشوند.

دشتی تصریح کرد: برخی مشاوران مدعی قبولی داوطلبان با رتبه های نجومی در دانشگاه های برتر هستند که این فضا، تبلیغاتی بیش نیست و داوطلبان حتما با هر رتبه ای باید انتخاب رشته کنند؛ چرا که در شهریور پس از نتایج نهایی اگر هم در دانشگاهی پذیرفته نشدند حسرت نداشته باشند.

این مشاور کنکور ادامه داد: برخی داوطلبان می گویند که با رتبه کسب شده کدام رشته و دانشگاه قبول می شویم‌ که این سوال به شدت نادرست است و انتخاب رشته بر اساس شانس قبولی اشتباه ترین فرآیند انتخاب رشته است.

دشتی تاکید کرد: داوطلبان باید در زمان انتخاب رشته حتما استعداد و علایق خود را در نظر بگیرند؛ نه با توجه به شانس قبولی، البته این موضوع در انتخاب رشته و چینش در نظر گرفته می شود اما صرفا بر این اساس اشتباه است.

او بیان کرد: بحث دوره های تحصیلی و هزینه های دانشگاه ها باید در زمان انتخاب رشته توجه کرد، بحث بومی گزینی هم باید توجه شود و اگر داوطلب رتبه خوبی کسب کرده و قصد انتخاب رشته های دانشگاه های تهران را دارد و در بوم محل زندگی او نیست می تواند رشته ها را انتخاب کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخاب رشته بازار کار انتخاب رشته دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ سید تقی موسوی با بیان اینکه هم اکنون ۲ هزار و ۲۰۰ دانشجو در دانشگاه فرهنگیان قم در حال تحصیل هستند گفت: استان قم سه پردیس تربیت معلم دارد و تنها استان دارای پردیس تخصصی تربیت معلم پرورشی است.
وی افزود: در حال حاضر رشته‌های آموزش ابتدایی، رشته آموزش فارسی، عربی، مشاوره و راهنمایی، رشته آموزش کودکان با نیاز‌های ویژه ورشته الهیات دراین دانشگاه تدریس می‌شود ودانشجویان درفضایی آرام وعلمی هنر معلمی را با به روز‌ترین روش‌ها وفناوری آموزش می‌بینند.
سالانه ۳۰ هزار نفر در این دانشگاه پذیرش می‌شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است
  • جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • داوطلبان عضویت در هیات مدیره موسسه ملل مدارکشان را تحویل بدهند
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته