Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مهمترین اخبار اجتماعی گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز شنبه ۱۹ مرداد را در این بسته خبری می‌خوانید. تاریخ انتشار: 19:00 - 19 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۰۶۳۹

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، مهمترین اخبار گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز ۱۹ مرداد را در این بسته خبری می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ضمن عذرخواهی از مردم، چاره‌ای جز گران کردن نداریم!/شهرداری تهران ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/مدیرانی که خود را با سیاست‌های شورای شهر انطباق ندهند، برکنار می‌شوند

رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای اسلامی شهر تهران گفت: باید از ملت شریف عذرخواهی کرد برای اینکه بالا بردن عوارض تنها راه پیش‌روی شهرداری تهران برای اداره شهر و کسب درآمد پایدار است.

انتخاب رشته کنکور ۹۸ از فردا آغاز می شود

داوطلبان مجاز کنکور سراسری سال ۹۸ از ۲۰ مرداد می‌توانند انتخاب رشته خود را انجام دهند.

توفان ۴۶۵ نفر را در سیستان روانه بیمارستان کرد

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۴۶۵ نفر از مردم منطقه سیستان در شمال این استان به دلیل مشکلات تنفسی ناشی از توفان گرد و خاک در روز‌های اخیر روانه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شدند.

کمبود پزشک نداریم، پراکندگی و توزیع پزشکان نامتوازن است

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه کمبود پزشک در کشور نداریم، گفت: وجود کمبود پزشک در برخی مناطق محروم کشور به علت تمرکز پزشکان در شهر‌های بزرگ است.

نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی طی دو روز آینده اعلام می‌شود

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در آزمون مدارس نمونه دولتی و سمپاد ۲۶۲ هزار نفر شرکت داشتیم که ۵۶ هزار ۵۰۰ نفر در آن پذیرفته خواهند شد.

فروش ویژه عجیب یک فروشگاه زنجیره ای+عکس

این روزها و با افزایش فروشگاههای زنجیره‌ای بازار تخفیف و فروش ویژه نیز بیش از پیش داغ شده است.

انتقاد از وضعیت «بی آر تی» و «مترو» در ساعات پیک تردد/خرید اتوبوس و واگن در دستور کار قرار بگیرد

عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران از وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی در کشور انتقاد کرد و گفت: شهرداری باید نسبت به تکمیل این ناوگان ورود کند.

وجوهات مردم برای بازسازی عتبات عالیات از کشور خارج نمی‌شود

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در ستاد بازسازی عتبات گفت: برخلاف شبهات مطرح شده، وجوهات مردمی از کشور خارج نمی‌شود، بلکه این پول‌ها صرف خرید مصالح و تجهیزات مورد نیاز از صنایع داخلی می‌شود.

عدالت آموزشی به شدت زیر سوال است/جایگاه مدرسه دولتی کجاست؟

قاسم احمدی لاشکی گفت:در کنکور امسال ۶۰ درصد رتبه برتر‌ها مربوط به تهرانی‌ها و ۴۰ درصد مربوط به مدارس خاص شهرستان ها، چون سمپاد، شاهد، نمونه دولتی یا هیئت امنایی است. پس جایگاه مدرسه دولتی کجاست؟

رتبه ۳ زبان‌های خارجی و رتبه ۱۴۰ تجربی را آوردم/ پزشکی را برای ادامه تحصیل انتخاب خواهم کرد

شهریار رجائی فیروزآبادی گفت: من در رشته زبان‌های خارجی ادامه تحصیل نخواهم چرا که در رشته تجربی هم رتبه خوبی آورده ام و قطعا در تجربی انتخاب رشته خواهم کرد.

جای خالی مدارس دولتی عادی در تک رقمی‌های کنکور/ صندلی‌ها و مناصب از خیلی قبل رزرو شده است

نگاهی کلی به محل تولد و تحصیل نفرات برتر کنکور ۹۸ این موضوع را عیان می‌سازد که فقط با پول و امکانات می‌توان آینده خوبی برای خود و فرزندتان ترسیم کنید.

آغاز مراسم برائت از مشرکین در عرفات

مراسم برائت از مشرکین با حضور خیل عظیم زائران ایرانی در عرفات آغاز شد.

بهشت زهرا (س) دارای تلفن ۴ رقمی شد

بزودی و با هدف سهولت دسترسی شهروندان تهرانی به خدمات سازمان بهشت زهرا (س) و همچنین پاسخگویی آسان‌تر و سرعت عمل بیشتر در ارائه خدمات، شماره تلفن ۴ رقمی ۱۵۳۰ برای تماس با ناوگان حمل متوفی به سازمان بهشت زهرا (س) اختصاص می‌یابد و پایانه آمبولانس‌های داخل شهر تهران راه‌اندازی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حج و زیارت آموزش و پرورش شهرداری شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۲۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان

رییس کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه‌دار شدن نخواهد بود، گفت: تامین نیروی تخصصی در بازه هفت ساله عملی نیست؛ سیاست‌گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند؛ در غیر این صورت

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از نظام پزشکی، محمد رییس‌زاده در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران اظهار کرد: درباره جایگاه پزشک در ایران باید گفت زمانی که از نقش پزشک صحبت می‌کنیم، منظورمان تنها نقش درمانگر در بیمارستان و اتاق عمل نیست، بلکه طبیبان حافظان تار و پود سلامت مردم و جامعه هستند. جایگاه پزشکی در کشور و سرزمین ما با تار و پود سرزمین مان به شکل جدایی‌ناپذیر تنیده است.

وی با تاکید بر لزوم حفظ حرمت جامعه پزشکی افزود: جامعه پزشکی در نیم قرن اخیر رشد بسیار درخشان و زبان‌زدی داشته است و به قول استاد ایرج فاضل این درخت تنومند حسودان و دشمنانی هم دارد. حفط جایگاه، شأن و عظمت جایگاه پزشک نیازمند تلاش پیوسته و توجه عمیق همگان است. جامعه پزشکی باید متولی حفظ و حراست و شأن رشته خود باشد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: سیاست‌گذاران و مجریان نیز باید متوجه اعمال و رفتار و کنش خود با جامعه پزشکی باشند. با این جامعه فرهیخته و وظیفه خطیر آن نمی‌توان کشتی گرفت و شوخی کرد. بعضی از شوخی‌ها و ندانم کاری‌ها با جامعه پزشکی جدی جدی سلامت مردم را دستخوش تغییر خواهد کرد.

وی ادامه داد: اعتقاد و اعتماد راسخ مردم به جراحان ایرانی ابدی نخواهد بود اگر مدیریت نکنیم. در حال حاضر در مخیله هیچ ایرانی وجود ندارد که برای عمل پیچیده قلب و تومور مغزی و اطفال در اروپا یا آمریکا خدمت بهتری می‌گیرم اما این همیشگی نخواهد بود و نیازمند حراست و حفاظت است. متأسفانه فعالیت عامدانه و غیرعامدانه در جهت تخریب جامعه پزشکی در جریان است. ایجاد دو قطبی جعلی با هدف رو در رو قرار دادن پزشک و مردم در کنار خلاف عرف عده معدودی از جامعه پرشکی منجر به ایجاد ذهنیت‌های نادرست شده است.

رئیس‌زاده خاطرنشان کرد: جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه‌دار شدن نخواهد بود. روند حرکات جهانی به سمت کمبود نیروی تخصص در افق ۲۰۳۰ دنیا است؛ در کشور ما شاید چالش اساسی پیش روی ما نباشد اما زمانی که در کشور توسعه یافته کمبود نیرو اتفاق می‌افتد، این جبران از کشورهای در حال توسعه صورت می‌گیرد. تأمین نیروی تخصصی در بازه هفت ساله عملی نیست؛ سیاست گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند؛ وگرنه سیاست افزایش ظرفیت راه به جایی نخواهد برد و تبدیل به کشت فراسرزمینی برای کشورهای دیگر خواهد کرد.

وی اضافه کرد: کاهش اقبال به رشته‌های علوم پزشکی در کشور ما و جهان و برخی کشورهای توسعه یافته قابل توجه است؛ برخی تخمین‌ها در سال ۲۰۳۰ حکایت از این دارد جهان با ۱۸ میلیون کمبود کادر درمان مواجه خواهد شد. در آمریکا کمبود بیش از ۳۰۰ هزار متخصص پزشکی وجود خواهد داشت. در این کشورها تمایل به رشته‌های پیچیده به طرز معناداری کاهش پیدا کرده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: چالش درون پزشکی ما ضعیف شدن اخلاق حرفه‌ای و اخلاق پزشکی است که نگرانی بسیار جدی است که اخلاق حرفه‌ای در هیاهوی نابسامانی‌های اقتصادی و مدیریتی خودش را نشان می‌دهد. وظیفه ما و انجمن‌های علمی این است که نسبت به تقویت اخلاق حرفه‌ای تاکید کنند ما در این زمینه سابقه تاریخی درخشان و اساتید بزرگ و الگو داریم.

وی با بیان اینکه در وضعیت نابسامانی در اقتصاد سلامت در رشته‌های مختلف پزشکی مواجه هستیم و این نابسامانی در عدالت بین رشته‌ای روز به روز تشدید می‌شود که باید مدیریت کنیم. تعارضات بین رشته‌ای در کشور ما به بدترین شکل مدیریت می‌شود. وزارت بهداشت کمیسیون تعیین حدود صلاحیت‌های حرفه‌ای را علیرغم قانون مجلس شورای اسلامی در سازمان نظام پزشکی تعطیل کرده است.

رئیس‌زاده افزود: اساتید اذعان دارند کیفیت آموزش در حوزه علوم پایه و رزیدنتی و تخصصی و فوق تخصصی به سمت مطلوب حرکت نمی‌کند. انگیزه دانشجویان و تمرکز برای یادگیری دچار روند منفی شده است. دخالت نابجا در حوزه سلامت امروز از هر زمان دیگری گسیخته شده و از دست متولی سلامت یعنی وزارت بهداشت خارج شده است. مداخلات غیر مجاز در جامعه پزشکی چالش جدی دیگری است. برخی از همکاران ما تکنسین پرور هستند از آن سو قانون ضعیف و غیر بازدارنده ورود سونامی گونه تکنسین‌ها را در امر مداخلات غیر مجاز تسهیل کرده است؛ ما دو سال است با تمام توان در مجلس به دنبال تغییر این قانون هستیم. ورود مداخلات غیر آکادمیک که به اسم طب سنتی رایج شده است و قوانین پوشش بیمه‌ای درست می‌کنند مورد تأیید جامعه پزشکی نیست و خطر جدی برای سلامت مردم است.

وی ادامه داد: بیش از پنج هزار سایت در حوزه زیبایی تبلیغ می‌کنند. قوانین بازدارنده برای برخورد وجود ندارد. تعرفه دستوری مالیات ندارد. وقتی تعرفه‌ها را با فرسنگ‌ها فاصله از قیمت واقعی تعیین می‌کنید یعنی مالیات را پیشاپیش گرفتید. بعد از آن همین تعرفه را وارد طرح پلکان و قاصدک می‌کنید و بعد مالیات اخذ می‌کنید و چند ماه بعد نیز پرداخت می‌کنید؛ این موضوع در هیچ صنف دیگری وجود ندارد و چالش اصلی حتماً متوجه سلامت مردم خواهد بود.

کد خبر 751468

دیگر خبرها

  • رای دور دوم از دور اول مهم تر است؟ | گره‌هایی که با انتخاب اصلح باز می شود
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان فعلا در دستورکار نیست
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • عملیات وعده صادق اهمیت مشارکت در انتخاباتِ دور دوم را تشدید کرد
  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • واکنش علی مطهری به ماجرای خانم دف‌زن در مراسم شهید مطهری/بدون مشورت با من این خانم را با یک آقا جایگزین کردند /خانم‌های معترض از او دلجویی کردند