Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،   درباره آخرین رتبه بندی جهانی دانشگاهی که هفته گذشته منتشر شد و درباره رتبه این دانشگاه اظهار کرد: بر اساس رتبه بندی QS دانشگاه شریف در سال ۲۰۲۰ موفق به کسب رتبه ۴۰۷ جهان شد.

وی ادامه داد: بر اساس این آمار دانشگاه صنعتی شریف رتبه نخست کشور را از آن خود کرد و البته رتبه جهانی ما نسبت به سال‌های گذشته با رشد قابل ملاحظه‌ای رو به رو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فتوحی درباره بهبود رتبه دانشگاه صنعتی شریف گفت: سال ۲۰۱۸ دانشگاه شریف رتبه ۴۷۹ جهان را کسب کرد در سال ۲۰۱۹ رتبه ما به ۴۳۲ رسید و امسال هم که همانطور که گفتم مقام ۴۰۷ جهان را به دست آوردیم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه برای رتبه بندی دانشگاه‌ها معیار‌های مختلفی وجود دارد اظهار کرد: از لحاظ سیستم آموزشی، پژوهشی، شهرت علمی و نظر کارفرمایانان درباره فارغ التحصیلان هر یک از دانشگاه‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به معیار آموزشی گفت: در این معیار تعداد دانشجویان خارجی، نسبت استاد به دانشجو، دوره‌های جدید آموزشی میان رشته‌ای مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.   رتبه ۳۸ دانشگاه شریف از لحاظ ارجاعات به مقالات علمی 
فتوحی درباره معیار پژوهشی بیان کرد: در این معیار مقالات کیفی که دانشگاه آن‌ها را منتشر کرده و ارجاعاتی که به مقالات دانشگاه شده است اهمیت بسزایی دارد. سال ۲۰۱۹ رتبه ما از لحاظ تعداد ارجاعات مقالات به اعضای هیئت علمی ۴۸ بود که خوشبختانه امسال و بر اساس رتبه بندی ۲۰۲۰ به مقام ۳۸ جهان رسیده‌ایم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بریان اینکه کار آفرینی و اشتغال زایی از جمله مهم‌ترین معیار‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها است گفت: میزان اشتغال به کار فارغ التحصیلان دانشگاهی و نظر کارفرمایان درباره آن‌ها موضوع مهمی است که سبب می‌شود رتبه دانشگاه از لحاظ جهانی بالا برود.

وی ادامه داد: با توجه به نیروی انسانی خوب و دانشجویان و اساتید خبره توانسته‌ایم از نظر نسبی قدم‌های خوبی را برداریم و تاکید کردیم که در سال جدید مقالاتمان همگی از لحاظ کیفیت رشد داشته باشند و در برترین مجلات علمی جهان منتشر شوند.   رشته‌های دانشگاه شریف درجمع برترین‌های جهان  فتوحی با اشاره به رتبه رشته‌های دانشگاهی گفت: هر ساله پس از آن که رتبه بدی دانشگاه‌ها اعلام می‌شود رتبه رشته‌ها هم به تفکیک اعلام می‌شوند که البته هنوز این رتبه بندی اطلاع رسانی نشده است، اما در سال گذشته ۹ رشته دانشگاه صنعتی شریف مقام‌های نخست را کسب کرده‌اند و به طور قطع امسال تعداد این رشته‌ها بیشتر می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: از لحاظ شهرت کارفرمایان دانشگاه صنعتی شریف نسبت به سال گذشته با رشد ۱۳۴ پله‌ای مواجه شد و این موضوع برای دانشگاه اهمیت بسیاری دارد و امیدوار هستیم که در سال آینده هم بتوانیم این پیشرفت علمی را ادامه دهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۵۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حلیم بن قادر: ایران در سپک تاکرای جهان رکوردشکنی می‌کند

نایب رئیس فدراسیون جهانی سپک تاکرا و رئیس کنفدراسیون آسیایی این رشته ورزشی تأکید کرد، ایران تا ۱۰ سال آینده در سپک تاکرای جهان رکوردشکنی می‌کند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری عبدالحلیم بن قادر نایب رئیس فدراسیون جهانی سپک تاکرا و رئیس کنفدراسیون آسیایی این رشته ورزشی، نصرالله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی و همچنین سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا و نایب رئیس کنفدراسیون آسیا، امروز (چهارشنبه - 19 اردیبهشت ماه) برگزار شد.

بن قادر در ابتدای این نشست گفت: با وزیر ورزش دیدار کردم و از این بابت خرسندم که در تعطیلات پذیرای ما به‌عنوان یک عضو از بدنه فدراسیون جهانی سپک تاکرا بود. دیدن وزیر بسیار عالی بود. وزیر برخوردی مهربانانه داشت و فراموش نمی‌کنم که چقدر استقبال خوبی از من شد. ملاقات با وزیر ورزش قرار بود 30 دقیقه باشد، اما دو ساعت طول کشید و فرصت داشتم که درباره توسعه جهانی این رشته و همچنین در ایران توضیح بدهم.

وی ادامه داد: انجمن ایران یک رشد قارچ‌گونه و خوبی داشته و الان سپک تاکرا در 25 استان فعال شده است و بانوان و آقایان ایرانی در سطح جهانی بازی می‌کنند و کلاس جهانی دارند. اعتقاد دارم ایران تا 10 سال آینده در جهان رکوردشکنی خواهد کرد. وزیر ورزش قول حمایت مساعد از مسابقات زیر 23 سال قهرمانی آسیا در تهران را داد. این برای اولین بار است که چنین رویدادی در سطح آسیا برگزار می‌شود و 12 کشور به ایران می‌آیند و از وزیر ورزش بابت حمایت‌هایش تشکر می‌کنم. ایران کشوری امن است و سایر کشورها باید به ایران بیایند و مطمئنم که این سطح تفکر از ایران تقویت می‌شود.

نایب رئیس فدراسیون جهانی سپک تاکرا همچنین خاطر نشان کرد: به وزیر ورزش گفتم که مسئله مهم این است که ما از طریق فدراسیون جهانی یک آکادمی در ایران تأسیس کنیم. ایران می‌تواند آکادمی داشته باشد، چون سطح خوبی از سپک تاکرا را دارد. مزیت آکادمی این است که می‌توانیم دوره‌های آموزشی مختلف و همچنین تربیت مدیران و رهبران در این رشته را داشته باشیم و سطح دانش این رشته را ارتقا بدهیم. برای الحاق به کمیته بین‌المللی المپیک باید حاکمیت خوبی داشته باشیم و تأسیس این آکادمی می‌تواند به این موضوع کمک کند.

بن قادر در ادامه یادآور شد: در بازدید از ایران از سهراب آزاد خواستم که تعداد کرسی‌های ایرانیان را افزایش بدهد. همچنین پوشش و حجاب زنان ایرانی بسیار مهم است و از کشورها خواسته‌ام که بانوان ایرانی را با همین حجاب بپذیرند. موضوع دیگر این است که از آزاد خواستم یک وکیل حقوقی داشته باشیم که به همین منظور آقای روحانی به ما ملحق خواهد شد.

رئیس کنفدراسیون سپک تاکرا آسیا تصریح کرد: دیروز با مناف هاشمی ملاقات داشتم و فرصتی شد که توسعه این رشته را توضیح بدهم، آنها نیز تحت تأثیر گزارش قرار گرفتند. 65 عضو فدراسیون جهانی سپک تاکرا درخواست خود را برای الحاق این رشته به کمیته بین‌المللی المپیک داده‌اند و از کمیته المپیک ایران و وزارت ورزش نیز می‌خواهم که ما را در این مسیر کمک کنند.

وی درباره امکاناتی که فدراسیون جهانی برای این میزبانی می‌دهد، گفت: فدراسیون جهانی 50 هزار دلار، 200 توپ و ... را داده و اینها برای توسعه سپک تاکراست.

بن قادر درباره جهانی‌تر شدن سپک تاکرا اظهار داشت: الان 60 کشور داریم و کشورهای بیشتری را برای مسابقات جهانی نیازمندیم. در قاره آفریقا از قبل روی 17 کشور کار کردیم که 10 کشور را برای تأسیس فدراسیون ملی ترغیب کردیم. 10 کشور در اروپا داریم و در خاورمیانه باید ایران نقش بزرگ‌تری ایفا کند. ایران در آسیای میانه باید پیشتاز باشد. تمایل دارم ایران راهبری آسیای میانه را برعهده بگیرد. همه هشت کشور آسیای میانه باید به تهران بیایند و فدراسیون آسیای میانه تأسیس کنیم.

نایب رئیس فدراسیون جهانی سپک تاکرا  افزود: توسعه سپک تاکرا از ایران خیلی پراهمیت است. ما می‌توانیم 100 کشور را طی سه سال آینده به فدراسیون اضافه کنیم، اما باید روی مدیریت آن کار کنیم. مسئله مهم توسعه رشته سپک تاکرا در مدارس است و سهراب آزاد باید یک برنامه 10 ساله آماده کند تا مدارس فعال شوند. سپک تاکرا باید فراگیر شود و وزارت علوم نیز باید حمایت کند. همچنین نیاز به تربیت مربی است. الان قیمت یک توپ 10 دلار است که برای ایران گران محسوب می‌شود. من 400، 500 توپ به ایران می‌دهم، اما کافی نیست. ایران باید مجری ساخت توپ باشد و ما آماده دادن لایسنس توپ به ایران هستیم.

وی در بخش پایانی صحبت‌هایش تصریح کرد: کمک فدراسیون جهانی در قالب تجهیزات است و برای توسعه این رشته به کشورها کمک می‌کنیم.

همچنین نصرالله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی در این نشست اظهار داشت: از حضور حلیم بن قادر در ایران خرسندیم و آینده خوبی برای سپک تاکرای ایران متصور هستیم. قطعاً با حمایت‌های قادر و زحمات اعضای انجمن، روزهای خوبی در راه است. درخواست کردیم هم‌زمان با برگزاری مسابقات زیر 23 سال آسیا، اجلاس رؤسای فدراسیون‌های آسیایی یا حتی جهانی را در ایران داشته باشیم که ان‌شاءالله این را در تفاهم‌نامه می‌آوریم.

وی ادامه داد: آقای وزیر و دبیرکل کمیته این اصرار را داشته‌اند. اتفاق بزرگ و زیبا، میزبانی کشورمان است. مناف هاشمی دیروز گفت که کمیته ملی المپیک نسبت به انجمن‌های این فدراسیون دقیق‌تر شده است و فکر می‌کنم اتفاقات بهتری هم رخ بدهد. جلسه بن قادر با وزیر ورزش تأثیرگذار بود و مناف هاشمی هم قول حمایت همه جانبه از این رشته را داد.

سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا نیز در نشست خبری امروز گفت: یکی از برنامه‌های ما در سپک تاکرا میزبانی مسابقات زیر 23 سال است که اهمیت زیادی داشت. تفاهمی با سرپرست فدراسیون هم صورت می‌گیرد که برای حضور داوران بین‌المللی، مسئولان مسابقات، تجهیزات مهم و سفر به مسابقات جهانی دیویژن A در دو رشته در مالزی صحبت شده است. باید برای برتر شدن، خیلی تلاش کنیم. بانوان ما باحجاب و خیلی خوب مسابقه می‌دهند و لباس فرم زنان ما هم توسط بن قادر به کشورهای دیگر توصیه شده است. میزبانی جام جهانی توسط وزیر ورزش و جوانان تقاضا شده است و جلسات خوبی هم برگزار شد.

وی درباره کمک‌های داخل ایران برای این میزبانی گفت: برای نخستین بار است که مسابقات زیر 23 سال برگزار می‌شود. وزارت ورزش و کمیته المپیک قول‌هایی برای هتل و سالن به ما داده‌اند، اما هزینه‌های بلیت و میزبانی بسیار بالاست. کمیته و وزارت از ما حمایت کرده و قول کمک مالی داده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حلیم بن قادر: ایران در سپک تاکرای جهان رکوردشکنی می‌کند
  • اختتامیه جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) برگزار شد
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی