Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،نادر جهان آرای مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در دیدار رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ضمن تقدیراز رویکرد ونگاه ویژه به تربیت نیروی انسانی و حوزه آموزش و پرورش، میزان استقبال از رشته‌های مهارتی در گیلان را مثبت و خوب ارزیابی کرد و گفت: هم اکنون میانگین رتبه کشوری گیلان نسبت به سایر استان‌ها در رشته‌های مهارتی و فنی وحرفه‌ای از وضعیت و رتبه مناسبی برخوردار است که این رتبه در گیلان قریب به ۴۰ درصد می‌رسد که در برنامه ششم توسعه، تکلیف است تا این رتبه را به بالای ۵۰ درصد برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کمبود فضای مناسب آموزشی ، افزود: هم‌اکنون شهر رشت و تالش بیش از هر منطقه‌ای در گیلان دچار کمبود امکانات زیربنایی آموزشی است و در حال برنامه‌ریزی برای رفع آن با حمایت ارگان‌های مردم نهاد و خیرین مدرسه‌ساز هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: فضا‌های قبلی مدارس برای این افزایش هنرستان‌های مهارتی کفایت نمی‌کند به ویژه هنرستان‌های استان که به امکانات زیادی نیازمند است  که با این رویکرد می‌توان برخی از این کاستی‌ها را پوشش داد.

نادرجهان‌آرای با بیان‌اینکه، آموزش و پرورش با حوزه‌های مختلف صنعت و تجارت سر کار دارد، افزود: با توجه به ذائقه دانش آموزان گیلانی برای حضور در نمایشگاه‌ها و فعالیت‌های خلاقانه، برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری نمایشگاه و جشنواره جابربن‌حیان انجام شده است که برای نخستین بار این جشنواره به میزبانی استان گیلان در انزلی اجرا می‌شود.

وی گفت: همه این امور بن مایه‌ای برای تقویت و تحکیم روابط آموزش و پرورش با بخش تولید و تجارت است و این اقدامات و حمایت‌ها می‌تواند حتی در آینده شغلی فارغ‌التحصیلان این هنرستان‌ها به شدت تاثیر گذار باشد.

فرهاد دلق پوش رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز حوزه عملکردی بخش تولید تجارت را وسیع دانست و افزود: در صنایع مختلف نظیر سلولزی، شیمیایی، فلزی، غذایی و الکترونیکی ظرفیت‌های مناسبی در استان برای بهره‌مندی هنرستان‌های آموزش و پرورش وجود دارد که با هدایت وتوجه بیشتر برای تربیت نیروی انسانی ماهر از این پتانسیل‌ها استفاده شود.

وی در ادامه تصریح کرد: زیربنا و خروجی تعلیم و تربیت در اغلب خانواده‌ها در نهایت از آموزش و پرورش است و به طور کلی خانواده آموزش و پرورش بسیار بزرگ است و امیدواریم این استان که از دیرباز استان نخست فرهنگی بوده است همچنان بتواند این جایگاه را حفظ و به جایگاه نخست علمی نیز تبدیل شود.

۳۹۲هزار دانش آموز در مدارس استان گیلان تحصیل می‌کنند.

 

انتهای پیام / ق 

۴۰ درصد دانش آموزان گیلانی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل می کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مشکی صبح دوشنبه در در کارگاه آموزشی رابطان طرح داناب در اردبیل با تاکید بر اینکه همه ما باید سفیر نجات آب در استان باشیم، اظهار کرد: طرح داناب فرصت مناسبی است که بتوانیم با تغییر نگرش در راستای حفظ و نگهداری محیط زیست و نجات آب تاثیر گذار باشیم.

وی خاطرنشان کرد: طرح داناب فرصت مناسبی است که بتوانیم با تغییر نگرش در راستای حفظ و نگهداری محیط زیست و نجات آب تاثیر گذار باشیم.

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل با تاکید بر اینکه دانش آموزان را به سمتی هدایت کنیم که در کنار مسایل آموزشی نسبت به کمبود آب حساس باشند، تصریح کرد: شناخت مهمترین پایه حرکت است و در موضوع آب بحث شناخت و آموزش اهمیت موضوع، در اولویت است.

مشکی آموزش های کیفی در بحث آب را یادآور شد و بیان کرد: از مدیران و دبیران مجری طرح داناب درخواست داریم تا با برنامه ریزی، اکثریت دانش آموزان مدارس را با موضوع کمبود آب و چگونگی صرفه جویی آن آشنا کنند.

وی گفت: با اجرای پویش و اطلاع رسانی ها، استفاده از پوسترها و وسایل آموزشی، امیدوار هستیم که بتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

در ادامه این کارگاه آموزشی از پوستر مفهومی طرح داناب رونمایی شد و کارشناسان و متخصصان شرکت آب منطقه ای استان، به ارائه مباحث آموزشی و تبیینی پیرامون طرح داناب پرداخته و به سوالات حاضران پاسخ دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، طرح داناب در استان اردبیل با همکاری شرکت آب منطقه ای و اداره کل آموزش و پرورش و مشاوره اجرایی جهاد دانشگاهی استان اردبیل اجرایی می شود.

کد خبر 6097952

دیگر خبرها

  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است